Her kan du prøve nogle værktøjer, der kan hjælpe dig til at få styr på din pension – du behøver ikke logge på.

Kig ind i din fremtid

Se, om du har råd til det liv, du ønsker dig, når din løn afløses af pension. PKAoverblik viser dig, hvordan din fremtid som pensionist kan komme til at se ud.

Selv en lille ændring i din indbetaling til pension kan gøre en stor forskel. I PKAoverblik kan du lege med tallene og se, hvad det betyder for din pensionsdrøm.

Prøv PKAoverblik

Sammenlign med din bank

Har du privat pensionsopsparing i banken?

Vidste du, at du kan flytte din private pensionsopsparing til PKA og få samme gode rente som på din opsparing i pensionskassen? Du får tryghed med den gode, stabile rente og lave omkostninger. Samtidig kan du glæde dig over, at din pension bliver investeret ansvarligt i PKA. Klik på knappen - ved at svare på et par spørgsmål får du vores anbefaling af, om det er en fordel for dig at flytte din private opsparing til PKA.

Sammenlign nu

Du bruger en browser, som kan give fejl på pka.dk


Vi kan se, at du besøger denne hjemmeside med ’Internet Explorer’, som er en browser, der ikke længere bliver opdateret. Det kan betyde, at du oplever fejl på pka.dk og på andre hjemmesider.

Vi anbefaler derfor, at du skifter til en anden browser. Herunder link til tre forskellige browsere, som du kan bruge på pka.dk: